Ποιοι είμαστε

Η Άννα και η Αθανασία Μπαξεβάνη γοητεύτηκαν από τη μαγεία της φύσης και την ομορφιά ενός μικρού χωριού της Σπάρτης, τη Σελλασία. Έτσι, αποφάσισαν να αφήσουν την επαγγελματική τους καριέρα (η Άννα στη ναυτιλία και η Αθανασία στο σχέδιο μόδας) για να ασχοληθούν με κάτι πιο φυσικό, πιο αυθεντικό και πιο παραδοσιακό, τα τοπικά προϊόντα της Λακωνίας.
Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας, που οφείλουν τη μοναδικότητά τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους στον αστείρευτο πλούτο της περιοχής: τους άνυδρους ελαιώνες σε ό,τι αφορά στην παραγωγή επιτραπέζιων ελιών Καλαμών και βιολογικού ελαιολάδου και την πολυποίκιλη βλάστηση των πλαγιών του Πάρνωνα και του Ταϋγέτου σε ό,τι αφορά στην παραγωγή μελιού και αρωματικών βοτάνων.
 

Την ιδιαίτερη αξία τους, ωστόσο, την οφείλουν πάνω από όλα στους κατοίκους αυτού του τόπου, οι οποίοι με απλοϊκότητα, εργατικότητα και μεράκι δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα για να προσφέρουν αγνά, παραδοσιακά και ποιοτικά προϊόντα.

Όλα αυτά ενεργοποίησαν τη φαντασία τους με αποτέλεσμα να σχεδιαστεί το σήμα της εταιρίας με το λογότυπο “Selesia green”. Ένα σήμα στενά συνδεδεμένο με τη Σελλασία, που εκφράζει την παραδοσιακή ενασχόληση του Έλληνα αγρότη της περιοχής και δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Επιδίωξή τους είναι να φέρουν με τον πιο ποιοτικό και παραδοσιακό τρόπο τα προϊόντα αυτά στο τραπέζι σας.