Μέλι

Παράγεται στην περιοχή της Λακωνίας (μέλι από άνθη πορτοκαλιάς και μέλι από αγριολούλουδα των βουνών) και σε επιλεγμένες περιοχές της Πελοποννήσου (μέλι ελάτης). Η επεξεργασία και συσκευασία του μελιού γίνεται εν ψυχρώ με παραδοσιακές μεθόδους, ώστε να διατηρείται η θρεπτική του αξία.

Η τυποποίηση των τελικών προϊόντων μας πραγματοποιείται στην Τρίπολη, σε συσκευαστήριο υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένο με ISO 22000 FSSC. Το προϊόν συσκευάζεται σε κατάλληλα σχεδιασμένα γυάλινα βαζάκια διαφόρων μεγεθών.