Επιτραπέζιες Ελιές

Παράγονται σε άνυδρους ελαιώνες, στα χωριά της Σπάρτης, κάτω από τη σκιά του Πάρνωνα και του Ταϋγέτου.

Οι ελιές μαζεύονται μία προς μία με τα χέρια και ξεπικρίζουν με φυσικό τρόπο για περίπου 4 μήνες. Στη συνέχεια χαράσσονται και τοποθετούνται μαζί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της ελληνικής γης (ρίγανη, σκόρδο, δενδρολίβανο, δαφνόφυλλο, βασιλικό, καυτερη πιπεριά) στην τελική τους συσκευασία. Δεν περιέχουν πρόσθετα και συντηρητικά.

Πρόκειται για διαφοροποιημένα προϊόντα επιτραπέζιας ελιάς γιατί σερβίρονται κατευθείαν στο τραπέζι του καταναλωτή (μαζί με το ελαιόλαδό τους) ως ελληνικός μεζές. Κάθε συνταγή εκφράζει μια ξεχωριστή ελληνική γαστρονομική πρόταση.

Διατίθενται σε κατάλληλα σχεδιασμένες συσκευασίες που εξασφαλίζουν την ποιότητα, τη στεγανότητα και την καλή συντήρηση του προϊόντος.

Η τυποποίησή τους πραγματοποιείται στη Σελλασία, σε συσκευαστήριο υψηλών προδιαγραφών πιστοποιημένο με ISO 22000:2005.